Bugun...



İŞTE TÜRKİYE'NİN GURURLARI
Tarih: 13-05-2016 16:32:41 + -


Alman seyahat dergisi FVW tarafından oluşturulan ve Türkiye, İspanya ve Yunanistan’ın en iyi otellerinin sıralandığı Hotelometer listelesine bu hafta, Türkiye listesine birinci sıradan giriş yapan Side Breeze damga vurdu.

facebook-paylas
Tarih: 13-05-2016 16:32

İŞTE TÜRKİYE'NİN GURURLARI

 

Alman seyahat dergisi FVW tarafından oluşturulan ve Türkiye, İspanya ve Yunanistan’ın en iyi otellerinin sıralandığı Hotelometer listelesine bu hafta, Türkiye listesine birinci sıradan giriş yapan Side Breeze damga vurdu.

 

BALKAN TURİZM HABER AJANSI Başdanışmanı Betül Sahra Karacaali trafından edinilen bilgilere göre, Alman turistlerin 18 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasındaki taleplerine göre belirlenen Türkiye listesindeki en büyük değişikliği listeye ikinci sıradan giriş yapan Side Breeze yaptı. Listenin ilk sırasında sıralamasını koruyan Royal Dragon, üçüncü sırasında ise Miracle Resort Lara yer aldı. Alman aileler en çok Royal Dragon, Club Asteria Belek ve Side Breeze’i; çiftler ise Royal Dragon, Side Prenses ve Miracle Resort’u tercih etti.

 

Yalnız seyahat eden Alman turistlerin ise tercihlerini fiyattan yana kullandığı görüldü. Yalnız seyahat eden tatilcilerin sıralaması bir haftalık ortalama fiyatı diğer otellere göre daha ucuz olan otellerden oluştu. Listenin ilk üçü, Side Prenses (523 euro), Sailor’s Beach Club Kemer (411 euro) ve Aska Just In Beach Alanya (650 euro) şeklinde sıralandı.

 

ALMAN TURİSTLER YUNANİSTAN'DA HANGİ OTELLERİ TERCİH ETTİ?

 

Yunanistan’da en fazla tercih edilen oteller ise Ikaros Beach, Pilot Beach Resort ve Atrium Palace Thalasso Spa Resort oldu. Alman aileler en çok Pilot Beach Resort, Lindos Princess ve Sentido Mikri Poli Atlantica’yı tercih ederken; çiftlerin ilk üçü Ikaros Beach, Atrium Palace ve Pilot Beach Resort şeklinde sıralandı.

 

Yalnız seyahat eden Alman turistler, Türkiye’nin aksine Yunanistan’da oldukça yüksek fiyatlı olan TUI Magic Life Candia Maris Imperial’ı tercih etti. Dördüncü sıradan listenin ilk sırasına yerleşen 4 yıldızlı her şey dahil otelde, bir haftalık ortalama konaklama bedeli 1.529 euro. Listenin ikinci sırasında King Minos Palace (719 euro), üçüncü sırasında ise Atrium Palace (967 euro) yer aldı.

 

İSPANYA'DA DEĞİŞİKLİK YOK

 

İspanya sıralamasında ise tanıdık isimler öne çıktı: Lopesan Costa Meloneras, Blau Punta Reina ve Gran Camp de Mar. Aileler en çok Blau Punta Reina, Garbi Cala Millor ve Iberostar Club Cala Barca’yı tercih ederken; çiftlerin tercihi Lopesan Costa Meloneras, Gran Camp de Mar ve SBH Costa Calma şeklinde sıralandı.

 

İspanya’yı yalnız seyahat eden Almanlar da diğer otellere göre daha pahalı olan otelleri tercih etti. İlk 2 sırada SBH Jandia Resort (911 euro) ve IFA Buenaventura (1.096 euro) yer alırken, üçüncü sırada bu otellere göre oldukça ucuz olan Smartline Santa Maria in Cala Millor (434 euro) yer aldı.

 




Bu haber 851 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • MARKALAR
    MARKALAR
  • AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
    AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  • Millet için EVET
    Millet için EVET
  • Gündem Ekonomi Haber
    Gündem Ekonomi Haber
  1. MARKALAR
  2. AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  3. Millet için EVET
  4. Gündem Ekonomi Haber
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Osman Zeki Öner
    Osman Zeki Öner
  • Osmanlı
    Osmanlı
  • Kubat Ötme Bülbül
    Kubat Ötme Bülbül
  • Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
    Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  • Aytaç Doğan İç Benim İçin
    Aytaç Doğan İç Benim İçin
  • İsmail Tunçbilek Derdin ne
    İsmail Tunçbilek Derdin ne
  1. Osman Zeki Öner
  2. Osmanlı
  3. Kubat Ötme Bülbül
  4. Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  5. Aytaç Doğan İç Benim İçin
  6. İsmail Tunçbilek Derdin ne
VİDEO GALERİ
YUKARI