Bugun...



THOMAS COOK YENİDEN YAPILANIYOR
Tarih: 15-07-2016 21:45:28 + -


Thomas Cook, üst segment markalarını Thomas Cook Signature adı altında toplama kararının ardından, orta segment markalarını Almanya'daki ana markası Neckermann Reisen'a devrediyor. Neckermann, bu kararla birlikte büyük ölçüde genişleyen kış programını açıklarken, Türkiye'ye dair planlarını da paylaştı.

facebook-paylas
Tarih: 15-07-2016 21:45

THOMAS COOK YENİDEN YAPILANIYOR

Thomas Cook, üst segment markalarını Thomas Cook Signature adı altında toplama kararının ardından, orta segment markalarını Almanya'daki ana markası Neckermann Reisen'a devrediyor. Neckermann, bu kararla birlikte büyük ölçüde genişleyen kış programını açıklarken, Türkiye'ye dair planlarını da paylaştı.

 

Thomas Cook, üst segment markalarını Thomas Cook Signature markası altında toplama kararının ardından, orta segment markalarını Neckermann Reisen markası altında topluyor. Portfolyosundaki genişlemeyle birlikte, Neckermann’ın kış programı da özellikle uzak mesafe destinasyonlarda büyük ölçüde genişlemiş olacak.

 

Konuya dair bir açıklama yapan Thomas Cook Almanya Genel Müdürü Stephenie Berk, grubun kitle turizmi operatörü Neckermann’ın, yoğun markalaştırma çalışmalarından fayda sağladığını ifade ederken, tur operatörünün programının 9 broşürde 1.700 otele; rezervasyon sistemlerinde ise 5 bin otele ulaştığını kaydetti.

 

Kış programına dair detayları da paylaşan Berk, tur operatörünün Tayland’daki otel sayısını 19 artırarak 124’e ulaştırdığını; Güney Afrika’daki otel sayısını 34, Namibya’daki otel sayısını ise 16 artırdığını kaydetti. Neckermann artık Asya’yı ayrı; Afrika, Doğu ve Hint Okyanusu’nu ayrı broşürlerde pazarlayacak.

 

Tur operatörü ayrıca Karayipler programına Antigua, Barbados, Martinique, Grenada, Tobago ve St. Lucia’yı da ekledi. Adalara dönük operasyonlar haftalık Condor uçuşları ile düzenlenecek ve tur operatörü, bölgede 37 otelle hizmet verecek.

 

'KANARYA ADALARI TÜRKİYE'NİN KAYBINDAN KAR EDİYOR'

 

Kısa ve orta mesafe destinasyonlarda ise odak noktası Kanarya Adaları. Bölgedeki otel sayısı 224’e çıkarılırken, en fazla yoğunlaşılan alan Fuerteventura ve Lanzarote’de açılan yeni oteller oldu. Stephenie Berk, adaların yüksek performansını değerlendirerek şunları söyledi:

 

‘’Geçtiğimiz kış sezonunda ve bu yaz sezonunda oldukça yoğun talep gören Kanarya Adaları, Türkiye ve Kuzey Afrika’nın zayıf kalmasından fayda sağladı diyebiliriz. Önümüzdeki kış sezonunda da bu bölgeye dönük talebin yüksek olacağını düşünüyoruz.’’

 

KAPASİTE SABİT KALACAK

 

Kanarya Adaları’na dönük kapasitenin yanında uçak firmalarının sayısı da artırılırken, Türkiye’ye dönük kapasite sabit kalacak. Tur operatörünün programında, Antalya bölgesinden 45 otel yer alıyor.

 

TÜRKİYE'Yİ DAHA UCUZA SATACAK

 

Kısa ve orta mesafe destinasyonlara dönük fiyatlar genel olarak sabit kalsa da, Kanarya Adaları ile Mayorka Adaları’nın fiyatları bir miktar artacak. Türkiye, Tunus ve Mısır fiyatları ise daha düşük olacak.

 

Neckermann Reisen’ın yaz satışlarına dair verileri paylaşmayan Thomas Cook, yalnızca Türkiye ve Kuzey Afrika talebinin düşük; Karayipler ve Küba’ya dönük talebin ise oldukça yüksek olduğu bilgisini verdi.

 

 




Bu haber 785 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • MARKALAR
    MARKALAR
  • AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
    AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  • Millet için EVET
    Millet için EVET
  • Gündem Ekonomi Haber
    Gündem Ekonomi Haber
  1. MARKALAR
  2. AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  3. Millet için EVET
  4. Gündem Ekonomi Haber
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Osman Zeki Öner
    Osman Zeki Öner
  • Osmanlı
    Osmanlı
  • Kubat Ötme Bülbül
    Kubat Ötme Bülbül
  • Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
    Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  • Aytaç Doğan İç Benim İçin
    Aytaç Doğan İç Benim İçin
  • İsmail Tunçbilek Derdin ne
    İsmail Tunçbilek Derdin ne
  1. Osman Zeki Öner
  2. Osmanlı
  3. Kubat Ötme Bülbül
  4. Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  5. Aytaç Doğan İç Benim İçin
  6. İsmail Tunçbilek Derdin ne
VİDEO GALERİ
YUKARI