Bugun...



YAŞAR KARAKELLE: TÜRKİYE İSRAİLİ DİZE GETİRDİ
Tarih: 30-11--0001 00:00:00 Güncelleme: 04-03-2017 12:27:23 + -


İşadamı Yaşar Karakelle, İsrail ile gelinen son noktanın, Türkiye açısında gerek diplomatik, gerek jeo-politik; gerekse stratejik açıdan büyük bir başarı olduğunu ve bu başarının altında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın altın bir imzasının bulunduğunu dile getirdi.

facebook-paylas
Tarih: 30-11--0001 00:00

YAŞAR KARAKELLE: TÜRKİYE İSRAİLİ DİZE GETİRDİ

YAŞAR KARAKELLE GRUP Yönetim Kurulu Başkanı ve BALKAN HABER AJANSI&GÜNDEM EKONOMİ İNTERNET EKONOMİ DERGİSİ Genel Yayın Koordinatörü İşadamı Yaşar Karakelle, İsrail ile gelinen son noktanın, Türkiye açısında gerek diplomatik, gerek jeo-politik; gerekse stratejik açıdan büyük bir başarı olduğunu ve bu başarının altında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın altın bir imzasının bulunduğunu dile getirdi.

 

YAŞAR KARAKELLE GRUP Yönetim Kurulu Başkanı ve BALKAN HABER AJANSI&GÜNDEM EKONOMİ İNTERNET EKONOMİ DERGİSİ Genel Yayın Koordinatörü İşadamı Yaşar Karakelle, haftalık olağan basın açıklamasının, siyasit, ekonoim ve dünya politikası ile ilgili kısmını bu hafta, İsrail ile yaşanan ılımlı sürece getirdi.

 

Açıklamasında, Türkiye’nin bölgede ve dünyada şu anda elini çok güçlendiren ir hamle yapmış olduğunu hatırlatan YAŞAR KARAKELLE GRUP Yönetim Kurulu Başkanı ve BALKAN HABER AJANSI&GÜNDEM EKONOMİ İNTERNET EKONOMİ DERGİSİ Genel Yayın Koordinatörü İşadamı Yaşar Karakelle, ‘Bundan yedi küsur sene önce o zamanın başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan, son derece dik bir durula, dünya siyaset ve diplomasi literatürüne ‘One Minute’ olarak geçecek bir adım atmıştı. Pek çokları, bu çıkışın yanlış olduğunu ve bölgede İsrail ile bu tip bir sorun yaşamanın yanlış olacağını ileri  sürmüştü. Oysa Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan, o günü değil bugünü düşünen çok stratejik bir adım atmıştı. Şu anda bunun meyvelerini, üstelik çok ballı ve bereketli meyvelerini yemekteyiz’ yorumunu yaptı.

 

Türkiye’nin geçmiş ve mevcut dış politikasını eleştirenlerin nasıl bir yanılgı içinde olduklarının bir kez daha anlaşıldığını da kaydeden YAŞAR KARAKELLE GRUP Yönetim Kurulu Başkanı ve BALKAN HABER AJANSI&GÜNDEM EKONOMİ İNTERNET EKONOMİ DERGİSİ Genel Yayın Koordinatörü İşadamı Yaşar Karakelle, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

 

‘Gelinen noktada, İsrail dize gelmiştir. Katlettiği vatan evlatlarının tazminatlarını ödmeye mahkum kalmıştır,mecbur kalmıştır ki zaten mecburdur. Türkiye,  bir kez daha; Osmanlı’nın torunları olarak, Filistin’in, Gazze’nin haklarını geri almış, hak ettiği düzeye getirmiştir. Bu başarı tekrar tekrar  söylenmelidir ki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısıdır ve bu başarı ile Türkiye’nin, ‘Ezik’ değil, ‘Ezici Güç’ olduğu anlaşılmıştır. Gelinen son noktanın, gerek kısa, gerek orta, gerekse uzun vadede;  Türkiye’nin elini  çok ama çok güçlendirdiği apaçık bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır…’

 




Bu haber 1553 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • MARKALAR
    MARKALAR
  • AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
    AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  • Millet için EVET
    Millet için EVET
  • Gündem Ekonomi Haber
    Gündem Ekonomi Haber
  1. MARKALAR
  2. AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  3. Millet için EVET
  4. Gündem Ekonomi Haber
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Osman Zeki Öner
    Osman Zeki Öner
  • Osmanlı
    Osmanlı
  • Kubat Ötme Bülbül
    Kubat Ötme Bülbül
  • Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
    Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  • Aytaç Doğan İç Benim İçin
    Aytaç Doğan İç Benim İçin
  • İsmail Tunçbilek Derdin ne
    İsmail Tunçbilek Derdin ne
  1. Osman Zeki Öner
  2. Osmanlı
  3. Kubat Ötme Bülbül
  4. Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  5. Aytaç Doğan İç Benim İçin
  6. İsmail Tunçbilek Derdin ne
VİDEO GALERİ
YUKARI